Diverse nieuwsberichten voor u als huurder van Woonbron Delft. Voor vragen kunt u terecht bij de huurderslijn van de Woonbond https://www.woonbond.nl/huurderslijn#waarover-bellen.   De huurderslijn voor huurders van Woonbron Delft kunnen terecht op 06 33 477 895 ALLEEN op maandag t/m vrijdag van 10 - 17 uur of  per mail! Vanwege privacy wetgeving fungeert de VbDelft alleen als eerste hulplijn om u op weg te helpen naar een oplossing van uw vraag,  klacht of reparatieverzoek. VbDelft is een extra service voor u als huurder van Woonbron Delft.

Huurderslijn Woonbron Delft

06 33 477 895

https://www.woonbond.nl/huurders

ljjn#waarover-bellen.

Bereikbaarheid tijdens de Coronacrisis!

Woonbron neemt maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. We volgen het advies van het RIVM. Zo beschermen we u en onze medewerkers. Daarom passen we onze dienstverlening aan. Lees hier meer over wat dit voor u betekent.


Deze pagina krijgt regelmatig een update. Laatste update: maandag 11 mei 09:20.

Onze dienstverlening is anders dan u van ons gewend bent

U kunt reparaties bij ons melden. Houd er wel rekening mee dat we maatregelen hanteren om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. Meer informatie over de manier waarop we reparaties momenteel uitvoeren vindt u hier. Bent u 70 jaar of ouder? Dan voeren wij uit veiligheidsoverwegingen bij u alleen spoedreparaties uit. We hopen op uw begrip hiervoor.

Houdt u er verder rekening mee dat we door de coronacrisis een achterstand hebben in het uitvoeren van niet urgente verzoeken. Dit kan betekenen dat het voor zulke verzoeken even duurt voordat we contact met u opnemen. Heeft u in de periode van 16 maart tot en met 8 mei een reparatieverzoek ingediend dat nog niet is uitgevoerd? Neemt u dan alstublieft geen contact met ons op; we nemen zelf contact op met u.

Ook overige meldingen, bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden buiten de woning, overlast of als u betalingsproblemen verwacht, kunt u aan ons doorgeven.

Stuur ons een bericht via WhatsApp (06 83 90 98 55), Facebook Messenger of ga naar ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op 088 966 00 00 (huurders) of 088 966 04 00 (eigenaren).

 

 

Heeft u huurverhoging per 1 juli 2020

 Heeft u een brief over de huurverhoging ontvangen?

U ontving onlangs de jaarlijkse huurverhogingsbrief. Klik hier voor antwoorden op de vragen die wij vaak krijgen.

We begrijpen dat het door de coronacrisis een moeilijke tijd is. Misschien ook voor u. Door de huurverhoging kunnen we in de toekomst uw woning duurzamer maken of opknappen als dat nodig is. En we kunnen met dit geld ook nieuwe woningen blijven bouwen. Kortom: de huurverhoging is van belang om u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Maar we hebben ook oog voor uw situatie. Kunt u door de coronacrisis uw huur niet meer betalen? Neem dan meteen contact met ons op. Dan maken we afspraken over het betalen van uw huur. Alleen samen vinden we een oplossing die past bij uw situatie.

U heeft een afspraak met een sociaal beheerder of complexbeheerder
Afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch gedaan. U kunt ons helpen door alleen te bellen bij overlast. Spreekuren gaan niet door. Kleine werkzaamheden in uw complex, zoals het vervangen van lampen of legen van containers, worden nog wel uitgevoerd.

U wilt urgentie aanvragen
Het aanvragen van urgentie is per gemeente verschillend en er zijn continu veranderingen door de situatie met corona. Op onze website plaatsen we zo goed mogelijk wat de actuele status is.